ua ru de
×
Авторизація на сайті
×
Реєстрація на сайті
×
Відновлення паролю

Завершився мовний проект "Інтенсив - курс з німецької мови для членів РНУ, керівників німецьких ГО України та активних членів організацій німців України»

Завершився мовний проект "Інтенсив - курс з німецької мови для членів РНУ, керівників німецьких ГО України та активних членів організацій німців України»

02.08.2023 року на Закарпатті (м. Чинадієво) завершив свою роботу мовний проект "Інтенсив - курс з німецької мови для членів РНУ, керівників німецьких ГО України та активних членів організацій німців України».

Це були насичені 10 днів, протягом яких учасники змогли поглибити свої знання з німецької мови, покращити навички говоріння та аудіювання, а також дізнатися багато нового з історії німців України.

Заняття німецької, розмовні та відеоклуби, спілкування між собою дозволило не тільки відволіктися від тяжкої повсякденності сучасного життя, а й завести нові знайомства, закріпити вже існуючі дружні стосунки - і це все німецькою!

Після Інтенсиву учасники з багатьох регіонів України, таких як Хмельницький, Житомир, Херсон, Харків, Одеса, Кременчук та інші повертаються додому з новими надіями, сподіваннями, а також чітким баченням  по підтримці та  прогресу роботи власних організацій на місцях. Склавши фінальне тестування, викладачі інтенсив-курсу – Микола Карпік (кандидат філологічних наук, доцент, експерт BIZ з мовної роботи), Катерина Кохан (викладач в «Німецькому Домі – Київ», мультиплікатор «BIZ-UKRAINE» з мовної роботи), Світлана Петровська (викладач в «Німецькому Домі – Київ», мультиплікатор «BIZ-UKRAINE» з мовної роботи) встановили, що слухачі старанно навчалися і змогли поглибити лексичні та граматичні знання з різних тем.

Бажаємо всім наснаги, терпіння, плідної праці в майбутньому!

Разом прямуємо до Перемоги! 

Проект був проведений з ініціативи Ради німців України  за фінансової підтримки Федерального Міністерства внутрішніх справ та комплексного територіального розвитку Німеччини через БФ « Товариство Розвитку» м. Одеса. 

17 серпня 2023