ua ru de
×
Авторизація на сайті
×
Реєстрація на сайті
×
Відновлення паролю

Всеукраїнський семінар BiZ з молодіжної роботи (змішаний формат роботи офлайн/онлайн)

Всеукраїнський семінар BiZ з молодіжної роботи (змішаний формат роботи офлайн/онлайн)

10-12 травня 2024 року відбувся Всеукраїнський семінар BiZ з молодіжної роботи.

В заході взяли участь 24 представника молодіжних клубів з 15 Центрів Зустрічей.

Основні теми семінару:

  • Управління молодіжними організаціями (прийняття рішень, лідерство, стосунки з колегами, комунікація). Спікєри - Вадим Братчиков, голова Відокремленого підрозділу «Київська Міська Молодіжна Рада»; Олександр Явтушенко, голова Ради волонтерів при Київській обласній державній адміністрації.
  • Проектний менеджмент та основи стратегічного планування. Спікєр - Максим Черкашин, керівник ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» та член правління ВО «Німецька молодь України».      
  • Фінансовий менеджмент. Спікєри - Юрій Рябоконь, керівник БФ «Товариство Розвитку»; Сергій і Максим Науменко з ВО «Німецька молодь України».

Змістовні сесії від фахівців – референтів проводились з поєднанням теорії та практики. Завдяки інтерактивним воркшопам, учасники мали можливість застосувати отримані знання, розробляючи стратегічні плани  майбутніх проєктів та отримуючи миттєвий зворотний зв'язок від професійних тренерів. Це був справжній мозковий штурм. Молодь активно висловлювала свої ідеї та обговорювала їх з іншими. Семінар став потужною платформою для обміну досвідом, навчання та мережевої взаємодії серед лідерів молодіжних клубів і організацій, сприяючи розвитку ефективної роботи в ГО етнічних німців Україні.

Дякуємо всім спікерам та учасникам за неймовірно продуктивні три дні навчання та зростання! Віримо, що кожен забере з собою не лише нові знання та ідеї, але й інструменти для втілення їх в життя своїх громад та організацій!

Детальні звіти та відео з семінару ви можете знайти на нашій сторінці у Facebook.

Семінар був проведений БО «Німецький Дім-Київ» з ініціативи Ради німців України за фінансової підтримки Федерального міністерства внутрішніх справ та комплексного територіального розвитку Німеччини через Благодійний Фонд "Товариство Розвитку".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

14 травня 2024