ua ru de
×
Авторизація на сайті
×
Реєстрація на сайті
×
Відновлення паролю

Всеукраїнський семінар-практикум спрямований на підвищення кваліфікації вчителів німецької мови

Всеукраїнський семінар-практикум спрямований на підвищення кваліфікації вчителів німецької мови

З 27 по 29 вересня 2024 року у Києві на базі БО «Німецький Дім – Київ» відбудеться Всеукраїнський семінар-практикум, організований Освітньо-інформаційним центром «BiZ-Ukraine» спільно з Goethe-Institut Ukraine.

Семінар спрямований на підвищення кваліфікації вчителів німецької мови, які працюють з дітьми дошкільного віку, школярами та дорослими в громадських організаціях етнічних німців України. Програма заходу включатиме обговорення актуальних методик викладання, а також обмін досвідом з міжнародних освітніх проєктів.

Семінар буде проведено в офлайн-форматі, що дозволить учасникам поглиблено опрацювати важливі теми та набути нових знань, необхідних для роботи в Центрах Зустрічей.

Проєкт проводиться з ініціативи Ради німців України за фінансової підтримки Федерального міністерства внутрішніх справ та комплексного територіального розвитку Німеччини через Благодійний Фонд "Товариство Розвитку". 

За додатковою інформацією звертайтесь в Бюро Освітньо-інформаційного центру «BIZ-Ukraine» або пишіть на емейл: biz@deutsche.in.ua.

3 вересня 2024