ua ru de
×
Авторизация на сайте
×
Регистрация на сайте
×
Восстановление пароля

Всеукраїнський семінар-практикум BIZ на тему PR-роботи, соціальних медіа та збереження історико-культурної спадщини

Всеукраїнський семінар-практикум BIZ на тему PR-роботи, соціальних медіа та збереження історико-культурної спадщини

19-20 жовтня 2024 року в Києві пройде Всеукраїнський семінар-практикум BIZ на тему: "PR - робота та робота в соцмережах. Нові методи інформування громадськості про напрацювання Центрів Зустрічей. Історико-культурний спадок етнічних німців регіонів України. Внесок місцевих громад та іноземних донорів у відновлення культурної та етнічної спадщини", організований Освітньо-інформаційним центром «BIZ - Ukraine».

Захід спрямований на підвищення професійної компетенції керівників громадських організацій етнічних німців України в галузі PR-роботи, соціальних медіа та збереження історико-культурної спадщини.

Цільова аудиторія семінару: керівники громадських організацій етнічних німців України; активні члени організацій, які займаються культурними, соціальними та освітніми проєктами.

Програма семінару передбачає два тематичні блоки. Перший буде присвячений новим методам інформування громадськості через соціальні мережі, а другий – внеску місцевих громад та іноземних донорів у збереження та відновлення культурної спадщини етнічних німців в Україні, обмін досвідом.

Семінар проводиться з ініціативи Ради німців України за фінансової підтримки Федерального міністерства внутрішніх справ та комплексного територіального розвитку Німеччини через Благодійний Фонд "Товариство Розвитку". 

30 September 2024